twitter
rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
11 Φεβ

 

Μεγάλη τιμή για την οικογένεια του σχολείου μας. Ο παλιός μαθητής μας μεγάλωσε και από σήμερα είναι πρωταθλητής Ελλάδας στα 60 μέτρα κλειστού στίβου κάνοντας περήφανη όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και τη δεύτερη οικογένειά του, το σχολείο μας. Είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ζωντανά την κούρσα του από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια του αποκριάτικου χορού στον «Πολυχώρο Φρούριο» και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη θέση που κατέλαβε. Ζήσαμε κάτι μοναδικό, κάτι το ανεπανάληπτο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος  Ζήκος της ΓΕΑ Τρικάλων κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 60 μέτρα. Μία κούρσα που δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε, αφού έκανε κακή εκκίνηση. Νόμισε αρχικά ότι είναι άκυρος, και στην συνέχεια συνέχισε ενώ είχε μείνει πίσω απο τους υπολοίπους στην κούρσα της μιας ανάσας αλλά κατάφερε στο νήμα να προσπεράσει και να τερματίσει πρώτος με χρόνο 6.72.

«Είμαι ικανοποιημένος απο το χρυσό και την πρωτιά αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος απο τον χρόνο. Θα προσπαθήσω μέσα στους επόμενους αγώνες να τον βελτιώσω» δήλωσε στο τέλος στην κρατική τηλεόραση.

Πίσω από τον Ζήκο τερμάτισε ο Μάκης Στεργιούλης του Παναξιακού  με 6.74 και ο Πάνος Τριβυζάς του Ολυμπιακού με 6.75

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο  ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να τον καμαρώσουμε στο υψηλότερο βάθρο πολλές φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Συγχαρητήρια στους γονείς του και εις ανώτερα!

πηγή:sportrikala.gr

Comments are closed.